Een traplift voor buiten

Wie slecht ter been is, kan veel baat hebben bij de aanschaf van een traplift. Met een traplift kunt u uzelf op een gemakkelijke en veilige manier verplaatsen tussen twee verdiepingen. Heeft u tevens problemen met uw gezichtsvermogen? juist dan is een traplift een verantwoorde aanschaf. Er zijn meerdere modellen voor mensen met gezichtsproblemen verkrijgbaar. Maar wat als u nu in een woning woont die alleen per trap bereikbaar is?

Een woning die alleen toegankelijk is per trap, kan op latere leeftijd een obstakel vormen. Mensen zijn gehecht aan hun vertrouwde huis in hun vertrouwde omgeving, maar durven niet goed gebruik te maken van de buitentrap waarmee de woning toegankelijk is. Moet zo iemand dan per se verhuizen? Gelukkig niet!

Speciale trapliften voor buiten

Tegenwoordig zijn er speciale trapliften voor buiten verkrijgbaar, waarmee ook woningen die alleen per trap toegankelijk zijn, gemakkelijk en veilig bereikbaar zijn en blijven. Dit is vaak niet alleen een goede oplossing voor particulieren die niet willen verhuizen, maar ook voor bedrijven die vaak klanten ontvangen met een mobiliteitsbeperking. Of voor mensen die wel hun woning in kunnen zonder gebruik te maken van een trap(lift), maar bij wie de tuin alleen per trap bereikbaar is.

De weesbestendigheid van een traplift

Niet iedere traplift is per definitie geschikt om buitenshuis te worden geplaatst. De allerbelangrijkste eigenschap van een traplift voor buiten is de weesbestendigheid: omdat een traplift werkt op basis van elektronica, is het omwille van de veiligheid belangrijk dat deze weer- en waterdicht beschermd is. Ook wordt de stoel van waterafstotend materiaal gemaakt, zodat u comfortabel zit. Dit betekent in de meeste gevallen dat de stoel van plastic is. Het gebruik van plastic gaat niet ten koste van het hefvermogen van de traplift.


Ook weten wat uw traplift kost?

Heeft u een traplift nodig en benieuwd wat dit in uw situatie gaat kosten? Vraag vrijblijvend prijzen op! Vul dit formulier in en u ontvangt geheel vrijblijvend een aanbod van thyssenkrupp (een bekende traplift leverancier sinds 1952)

PRIJZEN OPVRAGEN >


Plaats een reactie