Het ontwerp van een traplift

Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn. Een van de redenen hiervoor is wellicht het feit dat de ouderdom met gebreken komt. Zo zijn veel mensen op leeftijd minder mobiel dan in hun jongere jaren, en wordt het voor hen steeds moeilijker (en onveiliger!) om trappen te lopen. De aanschaf van een traplift kan in dat geval uitkomst bieden. Er zijn verschillende soorten trapliften verkrijgbaar, zoals speciale trapliften voor mensen met een visuele beperking of voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel

Wilt u zelf een traplift aanschaffen, dan verdiept u zich waarschijnlijk allereerst in de verschillende uitvoeringen. Ook de prijs van een traplift is uiteraard geen onbelangrijke factor. Maar hoe zit het met het uiterlijk van de traplift? Is het mogelijk om zelf een ontwerp van een traplift te kiezen?

Bepaal hoe uw traplift er uit komt te zien

Gaat u een traplift kopen, dan bent u niet gebonden aan die ene traplift in de brochure van de fabrikant. Binnen bepaalde grenzen kunt u grotendeels bepalen hoe uw traplift er uit komt te zien, zodat u de mogelijkheid hebt en houdt om uw traplift mooi aan te laten sluiten bij uw huis en uw interieur. Zo kunt u bij vrijwel alle fabrikanten zelf kiezen welke kleur de stoel van uw traplift moet hebben. Vrijwel iedere fabrikant heeft meerdere modellen en designs beschikbaar, zodat er altijd wel een stoel te vinden is die bij u past. Ook heeft u vaak de mogelijkheid om ook het railsysteem te laten aanbrengen in de kleur die u wenst. Hou echter wel rekening met het feit dat de totale kostprijs voor de traplift in kwestie hierdoor kan stijgen. Ook is er voor elke soort trap wel een traplift te realiseren, of het nu gaat om een spiltrap of een speciale trap met bochten… Op elke trap is een traplift mogelijk.


Ook weten wat uw traplift kost?

Heeft u een traplift nodig en benieuwd wat dit in uw situatie gaat kosten? Vraag vrijblijvend prijzen op! Vul dit formulier in en u ontvangt geheel vrijblijvend een aanbod van thyssenkrupp (een bekende traplift leverancier sinds 1952)

PRIJZEN OPVRAGEN >


Plaats een reactie