Traplift leveranciers

Als u voor het eerst serieus op zoek gaat naar een traplift, vraagt u zich wellicht af waar u moet zijn en bij wie. Gelukkig zijn er in Nederland meerdere traplift leveranciers. Bent u nieuw in de wereld van trapliften, dan duizelt het u wellicht van alle mogelijkheden. Er zijn immers talloze trapliften verkrijgbaar, in diverse soorten en modellen. Het kan dan ook erg moeilijk zijn om de juiste traplift uit te kiezen. Gelukkig zijn er verschillende bekende en betrouwbare leveranciers bij wie u uw licht kunt opsteken.

Verschillende traplift leveranciers kosteloos vergelijken?

Traplift leveranciers vergelijkenOntvang binnen 1 dag kosteloos 3 offertes van een aantal traplift leveranciers. U hoeft dan niet afzonderlijk bij elke leverancier een offerte aan te vragen. Bespaart een hoop tijd en u kunt gelijk handig vergelijken… dus het bespaart u ook nog eens geld. Vraag hier vrijblijvend en gratis uw traplift offertes op

vergelijk traplift aanbieders >

Bekende traplift leveranciers

1.) ThyssenKrup Trapliften

Dit is een bekende traplift leverancier sinds 1952. ThyssenKrup levert niet alleen trapliften, maar ook platformen en huisliften: u kunt er dus terecht voor een breed scala aan hulpmiddelen en aanpassingen. Een belangrijk speerpunt bij ThyssenKrup is het persoonlijk contact, van telefoniste tot trapliftmonteur. Veel klanten blijken deze benadering sterk op prijs te stellen, waardoor deze traplift leverancier over een brede, trouwe klantenkring beschikt. U kunt bij hen terecht voor trapliften voor trappen met bochten, maar ook voor rechte trappen.

Ga naar de website van ThyssenKrup Trapliften

2.) Handicare Group

Handicare Group mag met recht een oude rot in het vak genoemd worden: al sinds 1886 produceert en levert dit bedrijf trapliften. Hoewel het hoofdkantoor in Noorwegen is gevestigd, blijft de levering niet alleen beperkt tot dit land: Handicare heeft inmiddels vestigingen in Engeland, België, Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken en zelfs Canada. Het bedrijf is ISO gecertificeerd, wat betekent dat het met de veiligheidsmaatregelen dik in orde is.

Ga naar de website van Handicare Group

3.) PractiComfort Trapliften

PractiComfort is relatief nieuw op de markt en levert sinds 1990 trapliften. Bij het bedrijf staan advies, kwaliteit en service op de eerste plaats. Elke dag maken meer dan 275 medewerkers zich hard voor de trapliften van hun klantenkring, een kring die verspreid is over heel Europa.

Bekende trapliften van PractiComfort zijn de Monta Rosa, een speciale traplift voor mensen met beperkte bewegingsmogelijkheden, de Sparta traplift voor rechte trappen en de Himalaya, een traplift voor trappen met lage plafonds.

Ga naar de website van PractiComfort Trapliften

4.) Stannah Trapliften

Stannah Trapliften is een echt familiebedrijf. Zoals veel familiebedrijven hecht Stannah veel waarde aan kwaliteit en degelijkheid. Daarom besteedt Stannah veel waarde aan een goede relatie met al haar klanten. Deze traplift leverancier gaat uit van het principe: “Geef de klant betrouwbare en eerlijke informatie, want iemand koopt niet iedere dag een traplift.” Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 150 jaar en kent meer dan  500.000 tevreden gebruikers in meer dan 50 landen. Alle trapliften worden door het eigen team gefabriceerd en getest. Stannah is inmiddels uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van ontwerp en fabricatie van trapliften.

Ga naar de website van Stannah Trapliften

5.) Otto Ooms Trapliften

Otto Ooms trapliften kent u waarschijnlijk onder de naam Otolift. Achter Otolift gaat een familiebedrijf schuil dat uinmiddels 40 jaar ervaring heeft in de productie en levering van trapliften. Kenmerkend voor de trapliften van Otolift zijn de hoge kwaliteit en het tijdloze design. Deze trapliften worden altijd op maat gemaakt. Hiervoor komt een adviseur de situatie thuis in kaart brengen.

Ga naar de website van Otto Ooms Trapliften

Ontvang binnen 1 dag meerdere offertes

Als u dit formulier invult, dan ontvangt geheel vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes van een aantal trapleveranciers. Zo hoeft u dus niet bij elke leverancier apart een offerte op te vragen, handig toch.

vergelijk traplift aanbieders >

Geplaatst in: Traplift aanschaffen

Een gedachte over “Traplift leveranciers

  1. Klijn

    Beste heer/mevrouw,
    Fijn dat u mij een lijst kunt bezorgen van traplift leveranciers. Ik ben namelijk op zoek naar een leverancier in de buurt van Kaatsheuvel. Hartelijk dank voor die service

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *