Traplift voor blinden en slechtzienden

Een traplift is een uitstekende oplossing om kwetsbare individuen, zoals ouderen en mensen met een lichamelijke beperking, langer en veiliger zelfstandig te laten wonen. Ook al twijfelt u wellicht nog over de aanschaf van een traplift, de voordelen van een traplift zijn legio: u kunt veiliger de trap op en af, blijft hierdoor langer mobiel en zelfstandig én u kunt fitter uw bed in en uit, doordat u niet hoeft te worstelen met de dagelijkse trap op- en afgang. In plaats daarvan neemt u eenvoudigweg plaats op de gemotoriseerde traplift en beweegt u met één druk op de knop naar boven of naar beneden. Maar wat nu als u blind of slechtziend bent? Kunt u dan ook gebruikmaken van een traplift?

Wat veel mensen niet weten, is dat juist voor blinden en slechtzienden een traplift een uitkomst kan zijn. Juist voor wie niet goed kan zien, is een trap immers een gevaarlijke hindernis: u kunt zomaar lelijk ten val komen. Een traplift aanschaffen maakt uw leven gemakkelijker en veiliger. En door de kosten van verschillende aanbieders van trapliften te vergelijken, hoeft de aanschaf van dit hulpmiddel niet eens zo duur te zijn als u in eerste instantie denkt. Benieuwd naar de kosten? Binnen 1 dag, kosteloos 3 offerte van betrouwbare traplift leveranciers > vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Speciale traplift voor blinden en slechtzienden

Bestaan er speciale trapliften voor blinden en slechtzienden? Jazeker. Voor mensen met een beperkt gezichtsvermogen kan de bediening van een traplift in eerste instantie lastig zijn. Er zijn echter verschillende aanbieders van trapliften die in dat geval een maatwerk oplossing bieden. Hierbij kunt u denken aan speciale oplossingen zoals extra grote drukknoppen, een speciale rechts- of linkshandige bediening of andere oplossingen. Ook kunt u onder begeleiding van iemand van het bedrijf rustig kennismaken met de werking van de traplift, zodat u deze ook in uw eentje kan bedienen. Met een ingebouwde draaifunctie draait de stoel na gebruik weg van de trap, zodat u op een veilige manier kunt op- en afstappen.

Advertentie

Geplaatst in: Soorten trapliften

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *