Traplift voor blinden en slechtzienden

Een traplift is een uitstekende oplossing om kwetsbare individuen, zoals ouderen en mensen met een lichamelijke beperking, langer en veiliger zelfstandig te laten wonen. Ook al twijfelt u wellicht nog over de aanschaf van een traplift, de voordelen van een traplift zijn legio: u kunt veiliger de trap op en af, blijft hierdoor langer mobiel en zelfstandig én u kunt fitter uw bed in en uit, doordat u niet hoeft te worstelen met de dagelijkse trap op- en afgang. In plaats daarvan neemt u eenvoudigweg plaats op de gemotoriseerde traplift en beweegt u met één druk op de knop naar boven of naar beneden. Maar wat nu als u blind of slechtziend bent? Kunt u dan ook gebruikmaken van een traplift?

Wat veel mensen niet weten, is dat juist voor blinden en slechtzienden een traplift een uitkomst kan zijn. Juist voor wie niet goed kan zien, is een trap immers een gevaarlijke hindernis: u kunt zomaar lelijk ten val komen. Een traplift aanschaffen maakt uw leven gemakkelijker en veiliger.

Speciale traplift voor blinden en slechtzienden

Bestaan er speciale trapliften voor blinden en slechtzienden? Jazeker. Voor mensen met een beperkt gezichtsvermogen kan de bediening van een traplift in eerste instantie lastig zijn. Er zijn echter verschillende aanbieders van trapliften die in dat geval een maatwerk oplossing bieden. Hierbij kunt u denken aan speciale oplossingen zoals extra grote drukknoppen, een speciale rechts- of linkshandige bediening of andere oplossingen. Ook kunt u onder begeleiding van iemand van het bedrijf rustig kennismaken met de werking van de traplift, zodat u deze ook in uw eentje kan bedienen. Met een ingebouwde draaifunctie draait de stoel na gebruik weg van de trap, zodat u op een veilige manier kunt op- en afstappen.


Ook weten wat uw traplift kost?

Heeft u een traplift nodig en benieuwd wat dit in uw situatie gaat kosten? Vraag vrijblijvend prijzen op! Vul dit formulier in en u ontvangt geheel vrijblijvend een aanbod van thyssenkrupp (een bekende traplift leverancier sinds 1952)

PRIJZEN OPVRAGEN >


Plaats een reactie