Waarom een traplift?

Bent u op zoek naar een traplift? Misschien weet u al helemaal hoe uw toekomstige traplift eruit moet zien. Heeft u al helemaal uw eigen unieke design voor ogen. Maar het omgekeerde kan natuurlijk ook. U bent aan het rondkijken voor een traplift, maar weet eigenlijk niet precies waarom u er eentje zou aanschaffen. Welke voordelen een dergelijke lift voor u in petto heeft. 

Dat u op zoek bent naar informatie over trapliften, komt natuurlijk niet volledig uit de lucht vallen. Wellicht heeft u een huis met een moeilijk bereikbare tuin en zou u zo graag weer van uw tuin willen genieten. Of merkt u op een andere manier dat de jaren gaan tellen. Er zijn verschillende argumenten te vinden waarom u voor de aanschaf van een traplift zou kiezen.

Geniet langer van uw eigen woning

U kunt moeilijk genieten van uw eigen stek wanneer u noodgedwongen bivakkeert op de benedenverdieping, omdat u zo’n moeite heeft met traplopen. Maar verhuizen naar een andere, gelijkvloerse, woning wilt u ook niet. In dat geval is een traplift een uitstekende oplossing voor u. U kunt zich weer vrij bewegen, overal in huis, zonder rekening te hoeven houden met die pijnlijke en gevaarlijke treden.

Waarom een traplift uw omgeving gerust stelt

Ook uw dierbaren weten natuurlijk dat u moeite heeft met het op- en afgaan van de trap. Zij maken zich wellicht bezorgd om het feit dat u op een kwade dag ten val zou kunnen komen, met alle gevolgen van dien. Door de aanschaf van een traplift geeft u niet alleen uzelf, maar ook uw dierbaren een rustig en veilig gevoel.

Veilig bij stroomuitval

Met een traplift kunt u ook bij stroomuitval veilig gebruikmaken van de trap, zelfs als de verlichting niet meer werkt. Uw traplift werkt namelijk volledig onafhankelijk van het lichtnet.

Een traplift is goedkoper dan verhuizen

Goedkoper dan verhuizenEen traplift aanschaffen is helaas niet goedkoop. Of u nu een traplift koopt of huurt, in beide gevallen moet u waarschijnlijk redelijk diep in de buidel tasten, zeker wanneer de traplift specifiek moet worden afgestemd op een trap met bochten. Toch is de kostprijs van een traplift in de regel geen argument om van de aanschaf af te zien. Verhuizen kost immers ook een hoop geld, vaak nog veel meer dan het kopen van een traplift.

Boodschappenhulpje

Moet u vaak zware dingen de trap optillen? Zoals bijvoorbeeld boodschappen of logge manden gevuld met was- en strijkgoed? U kunt uw traplift eenvoudig gebruiken als boodschappenhulpje, door de zware goederen in kwestie op de stoellift te plaatsen. Hou in dat geval wel rekening met de maximale belastbaarheid van de lift.


Ook weten wat uw traplift kost?

Heeft u een traplift nodig en benieuwd wat dit in uw situatie gaat kosten? Vraag vrijblijvend prijzen op! Vul dit formulier in en u ontvangt geheel vrijblijvend een aanbod van thyssenkrupp (een bekende traplift leverancier sinds 1952)

PRIJZEN OPVRAGEN >


Plaats een reactie